image

Az iskolás évekhez szerencsére szervesen hozzátartozik a nyári szünet. A nyári szünethez pedig rendszerint valamilyen tábor. A számtalan lehetőségek egyike a Kockajáték LEGO tábor, mely évről évre egyre több gyereket ragad magával. Vannak, akik idén már negyedszer jártak nálunk.

Az egy hét folyamán különböző stílusokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők. A szabad alkotástól a csoportos munkáig mindenre sor kerül. Míg a LEGO készletek rendszerint nem kínálnak határtalan variációs lehetőségeket, itt a kreativitáson van a hangsúly. Már az is egy komolyabb agymunka, hogy az ömlesztett alkatrész-rengetegben megtalálják a kicsik a nekik pont megfelelő elemet.

Lego tabor 2016
Kockajáték LEGO tábor

A tábor során fokozatosan ügyesednek, miközben gondolkodásuk egyre szegmentáltabbá válik. A hét végén készült művek így már sokkal részletgazdagabbakká válnak, míg ők maguk észrevétlenül fejlődnek.

Idén, az ősz közeledtével véget értek a foglalkozások, de várunk Titeket jövőre is! Figyeljétek a honlapot és csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz!

Idén is volt LEGO tábor

Post navigation