KockaParádé LEGO Kiállítás 2015

A napokban lett vége Magyarország talán legnagyobb LEGO® kiállításának. A Millenáris D épületében megrendezett, ezer négyzetméteren berendezett kiállításunkon 3 hét alatt több mint 8.000 látogató volt. A terepasztalokon és vitrineken kívül több programmal is vártuk a látogatókat.

A programok között állat építés, repülő építés, távirányítós autózás, LEGO vonat vezetés is szerepelt. A bátrabbak a falmászást is kipróbálhatták a helyszínen. Két kiemelt építő program közül az egyik az állat építés volt ahol a gyermekek és természetesen a felnőttek is megmérethettek. Az 5 legügyesebb állat építőjét páros Állatkert belépővel jutalmaztuk a Fővárosi Állatkert és Növénykert jóvoltából. A másik ilyen építő verseny pedig a repülő építés volt. Ebben az esetben, a legsikeresebb 4 LEGO építőt egy különleges látogatással jutalmaztuk a Budapest Airport területére ahol bepillanthatnak a reptér kulisszái mögé, illetve körbe nézhetnek egy igazi Boeing 737 fedélzetén és pilóta fülkéjében az UP by EL AL jóvoltából.

Programjainkat az Sbrick csapata mobil eszközről irányítható LEGO járműveivel, illetve a Logiscool pedig robotharccal színesítette.

KockaParádé LEGO® Kiállítás képekben

Post navigation