Képernyőfotó 2015-08-15 - 14.00.39

Gottlieb Daimler, közel 120 éve adta el első teherautóját. Az első dízel meghajtású Mercedes-Benz teherjárműveket Stuttgartban, 1923-ban állították össze. Mára már elmondhatjuk, hogy Németország útjain minden második teherautó orrán ott találjuk a háromágú csillagot.

Az elmúlt 90 évben hatalmas változáson ment át a márka. De ugorjunk csak 30 évet a jövőbe és képzeljük el hogyan is nézne ki akkor egy Mercedez-Benz teherautó.  Hogyan működne, mi hajtaná, mit vontatna, te milyen külsőt álmodnál neki?

Azt gondoljuk, hogy a LEGO® Technic 42043 Mercedes-Benz Arocs 3245 az eddigi legmenőbb Technic készlet. Több mint 2700 db alkatrészből áll, és számos új LEGO Technic elem debütált ebben a dobozban.

Vedd elő te is a Technic készleted és alkosd meg a jövő teherautóját. Pályázz 2015 október 5-ig és nyerj 1000 euró értékben LEGO Technic-et! A fődíj nyertesén kívül további 9 pályázó viheti haza a LEGO Mercedes-Benz Arocs készletet.

A részvételi szabályzatot itt találod.

És végül itt egy kis kedvcsináló videó (angol):

https://www.youtube.com/watch?v=yoKtf_ekH8U

Milyen lesz egy Mercedes-Benz teherautó 2045-ben ?

Post navigation


Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>