image

Fiatalok, lelkesek és piszok tehetségesek. Életük nagy részét legózással töltötték ezek a srácok, akik gyerekkoruk kedvenc játékát emelték egy teljesen új szintre.

arcok

Vonatok, robotok, űrhajók, autók széles repertoárjával rendelkeznek ugyan, de mindenkinek megvan a kedvenc területe. Maguk tervezik, tesztelik, egyesek zenére építik alkotásaikat. A „free build”-től a számítógépes tervezésig minden stílusban otthonosan mozognak. Ez elengedhetetlen is, ha valaki Lego-mesterré szeretne válni. Számukra ma már a Lego több, mint az egykori gyerekjáték. Családi elfoglaltságnak indult, de az első készlet után már nem volt visszaút, mindannyian szenvedélyes építőkké váltak.

DSC_0008-300x200
“free build” robot

Legyen szó bármilyen stílusról abban mind egyetértenek, hogy csak nagyfokú bátorság – merjünk elrugaszkodni a megszokott módszerektől – és rengeteg gyakorlás szükséges a sikerhez. Nem egyszer napok, de akár hetek, hónapok is rámennek egy-egy projektre, amíg az tökéletesedik, hogy aztán hazai és nemzetközi kiállításon csodálhassa meg a nagyérdemű. A hihetetlen türelem és nagyfokú kreativitás itt elengedhetetlen.
Az elmúlt években lassan elindult egy tendencia, mely önálló művészeti ággá emelte az apró műanyagkockákat. Hazai és nemzetközi versenyek, kiállítások, újabb és újabb megmérettetések várnak ezekre a fiatalokra.

Bionicle stílusban épített gólya
Bionicle stílusban épített gólya

A Kockajáték Club és a nyári Lego-táborok egyik alapvető célja, hogy mindenki megtalálhassa önmagát a legózásban, függetlenül attól, hogy még csak ismerkedik az elemekkel vagy már zsigerből pattintja össze őket.
Csatlakozz hozzánk, és találkozz még idén nyáron a tehetséges építőkkel!

Több, mint játék

Post navigation